Meer Over Mij

Kristel Blogt… is een blog van, hoe kan het ook anders, Kristel. En dat ben ik. Ik ben 19 jaar jong en ik vind het heerlijk om te schrijven en te fotograferen. Ik schrijf eigenlijk ook al zolang ik een pen kan vasthouden. Vroeger schreef ik vooral verhaaltjes over zelfverzonnen gebeurtenissen, nu schrijf ik liever zoals ik dat doe op deze blog.

ikk

Dat fotograferen heb ik een tijdje geleden pas ontdekt maar ik vind het prachtig werk. De foto’s zo proberen te maken dat datgene dat erop staat er op zijn best uit ziet. Daarom zijn ook zoveel mogelijk foto’s op deze blog door mij persoonlijk gemaakt. Mocht het door welke omstandigheden dan ook niet zo zijn, zal ik altijd de bron erbij vermelden.

Omdat mijn foto’s zelf gemaakt zijn, zou ik het fijn vinden dat je deze met rust laat. Als je ze ergens voor wilt gebruiken, vraag dan even toestemming. 

Op Kristel Blogt… kun jij alles vinden over beauty, muziek en lifestyle. Maar dat is zeker niet het enige. Ook zal ik regelmatig schrijven over dingen die ik mee gemaakt heb of andere dingen die ik interessant vind.

Laat het vooral weten als jij graag iets wilt zien, of als je vind dat het anders moet! Tips zijn van harte welkom!
Dit kan via een reactie of via de pagina ‘contact’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s